Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής σε καλλιτεχνικό διάλογο με το βιβλίο "Στενές επαφές φύλου, σεξουαλικότητας και χώρου" του Γιώργου Μαρνελάκη

Αναδημοσίευση από: https://www.facebook.com/events/1533828863526854/

UPDATE, Ιανουάριος 2015: Επιθυμούμε στις 11/2/2014 Τετάρτη να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό Συμβάν εμπνευσμένο από τα παραπάνω κείμενα στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός που θα συμπεριλαμβάνει εφήμερες εγκαταστάσεις, φωτογραφίες, ζωγραφική, βίντεο... Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε!

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας με τις ιδέες σας στο marnelakisatempros@gmail.com. Στέλνετε προτάσεις ως τις 25 Γεναρη. 


Από το Σεπτέμβρη 2014 έχoυμε ξεκινήσει αναγνώσεις και συζητήσεις σε εβδομαδιαία βάση στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός γύρω από το βιβλίο του Γιώργου Μαρνελάκη "Στενές επαφές φύλου, σεξουαλικότητας και χώρου", που περιλαμβάνει τα παρακάτω κείμενα:

* "Γράφοντας από το περιθώριο και ποιά η συνεισφορά του στην ανθρωπολογία των φύλων"

* "Είναι το δίπολο πολιτισμός/φύση οικουμενικό;"

* "Είναι η "σεξουαλικότητα" για τις "λεσβιακές/γκέι σπουδές" ότι το "φύλο" για τις "γυναικείες σπουδές"; Πεδία "κατάλληλα αντικείμενα" και πολιτική της γνώσης"

* "Ανδρική γκέι κουλτούρα ενάντια στον 'ομοφυλόφιλο'; Γεωγραφίες και ιστορίες νοημάτων και πρακτικών"

* "Το 'δημόσιο σεξ' ως απορρύθμιση της τάξης της πόλης"

* "Η επίμονη σωματικότητα της οδού Αθηνάς"

* "Πόλη του AIDS. Προς μια ριζοσπαστική θεώρηση του 'παγκοσμίου' "

Επιθυμούμε στις 21/1/2014 να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό Συμβάν εμπνευσμένο από τα παραπάνω κείμενα στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός που θα συμπεριλαμβάνει εφήμερες εγκαταστάσεις, φωτογραφίες, ζωγραφική, βίντεο... Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε!

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας με τις ιδέες σας στο marnelakisatempros@gmail.com. Στέλνετε προτάσεις ως τις 30 Δεκέμβρη.

Θα γίνει συνάντηση με όλες και όλους που κάναν προτάσεις αρχές Γενάρη.