Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Μεταφορά προσφύγων στο Π. Φάληρο - Έκκληση για ένα απόγευμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από τη 
Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Π.ΦΑΛΗΡΟΥ:
Μεταφορά προσφύγων στο Tae Kwo Do
– Ποιες είναι οι πρώτες ανάγκες!




Παρακαλώ για την προσοχή σας!
Στο Tae Kwo Do στο Παλαιό Φάληρο μεταφέρθηκαν περίπου 250 πρόσφυγες χθες τη νύχτα. Ήδη έχει οργανωθεί ομάδα εθελοντών, υπό την καθοδήγηση της Περιφέρειας και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ ύστερα κι από συντονισμένες κινήσεις της Περιφέρειας, ετοιμάζεται η μεταστέγαση τους σε άλλο χώρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η κινητοποίηση του κόσμου είναι συγκινητική, αφού μέσα σε λίγες ώρες εκατοντάδες σακούλες με ρούχα και τρόφιμα γέμισαν τις αίθουσες του γηπέδου. Στον χώρο υπάρχει κλιματισμός, υποδομή από ντους, WC, κλπ... Παρόλα αυτά οι ανάγκες για ξηρά τροφή, νερό, παπούτσια και είδη υγιεινής είναι μεγάλες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να βοηθήσετε στο συντονισμό της προσπάθειας επικοινωνήστε στο 6979292509.

Πηγή: http://www.rak-pfalirou.gr/?p=1989#.VgGmQVXQmVI.twitter
............................

Προσωπικά, ως μέλος της ΡΑΚ, πρότεινα κι ανέλαβα τη διοργάνωση ενός απογεύματος παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης στον χώρο για τα παιδιά! 

Η μέρα για τη δράση αυτή έχει καθοριστεί για μεθαύριο Πέμπτη!

Επειδή έχω πολλούς Φίλους παιδαγωγούς ή/και καλλιτέχνες, παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα, με τους παρακάτω αναφερόμενους τρόπους, για να συστήσουμε την Ομάδα που θα αναλάβει αυτή τη δράση! Κι αν δεν είμαστε ήδη Φίλοι, ας γνωριστούμε μέσα από αυτό τον αλληλέγγυο και δημιουργικό τρόπο!

Η προσφορά χρήσιμου υλικού για αυτή τη δράση, ή και παιχνδιών, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! 

Ας καταπολεμήσαμε το μίσος των πιο ακραίων συμπολιτών μας, το τέρας του ρατσισμού, της ισλαμοφοβίας και της ξενοφοβίας, ας δείξουμε και έμπρακτα αυτό που εμείς εκπροσωπούμε!


Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες, έξω οι ναζί της Χρυσής Αυγής!

--  
Επικοινωνία:
Πετρίτης Σπύρος
Θεατρολόγος 
FB profile: https://www.facebook.com/sppetritis
http://spetrit.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: