Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Φεστιβάλ εν Δουργουτίω

Προς ενημέρωσή σας!

Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον φεστιβάλ, στις 27-28 Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Το φεστιβάλ αυτό θα εγκαινιάσει επισήμως το νέο καλλιτεχνικό project της εξαιρετικής θεατρικής ομάδας Όχι παίζουμε με επί κεφαλής τον σκηνοθέτη Γιώργο Σαχίνη, που εδώ και αρκετά χρόνια είναι η μοναδική, από όσο γνωρίζω, θεατρική ομάδα που ασχολείται με αυτό που η ομάδα ονομάζει τα "φαντάσματα" του αστικού πολιτισμού της πόλης μας.

Το επικοινωνώ εφόσον συμμετέχω κιόλας αρχίζοντας με ένα εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού στο εν λόγω φεστιβάλ για τα παιδιά του Δουργουτίου και όχι μόνο, με αφορμή τα παραμύθια των Μικρασιατών προσφύγων, που τα έφεραν μαζί τους από τον τόπο προέλευσής τους δημιουργώντας παράλληλα τις προσφυγουπόλεις τους στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων κι εκείνη του Δουργουτίου, στον σημερινό Νέο Κόσμο.

Ελπίζω εφόσον έρθετε εσείς αλλά και τα παιδιά σας να περάσετε τέλεια! Θα ακολουθήσει το πολύμηνο καλλιτεχνικό procect με θέμα το Δουργούτι, αυτή την ελάχιστα γνωστή συνοικία της πόλης μας με τον τεράστιο όμως πολιτισμικό και ιστορικό πλούτο, το οποίο θα κλείσει το καλοκαίρι του 2015 εορταστικά με την παράσταση που θα έχει ετοιμάσει η ομάδα.

Περισσότερα εδώ: http://dourgouti.gr/